szerző:
Eduline

A NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community - TINC) pályázatot hirdet magyarországi és határontúli középiskolás diákoknak NANO-TINC 2009 címmel.

A pályázat célja:

Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a nanotudományok segítségével kifejlesztett, megalkotott újdonságokról. A pályázat célja, hogy megmutassa, mint gondolnak a mai középiskolások a „nanokorszak” új anyagairól, módszereiről és az ezek segítségével létrehozott termékekről.

Pályázat kategóriák:

I. Középiskolások (14-16 éves korig)

II. Középiskolások (17-18 éves korig)


A nano-pályázat témái:

1. NANO-TINC 2009 – rajzpályázat. Csak elektronikus formában beküldött pályamunkákat áll módunkban elfogadni.  

2. NANO-TINC 2009 – a nanotudományokkal kapcsolatos, szabadon választott témájú esszé (.pdf formátumban kérjük beküldeni)

A 2. témakörben a pályázat terjedelme I. kategóriában legalább 3 gépelt oldal, II. kategóriában legalább 5 gépelt oldal.


Pályázat beküldési határidő: 2009. november 1.

A pályázatok bemutatására és értékelésére a NanoTudomány Nemzetközi Közössége Internetes oldalának magyar nyelvű tematikus csoportjában kerül sor. A pályázatokat a NanoTudomány Nemzetközi Közössége által felkért szakmai zsűri értékeli. A nyertesek jutalomban részesülnek.

A beérkezett műveket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége weboldalán tesszük közzé. A szervező fenntartják a jogot, hogy a legjobb pályaműveket nyomtatott formában is megjelentesse.


Bővebb információ

A rajzokat és a szöveges pályázatokat a következő címre kérjük eljuttatni elektronikus formában 2009. november 1-ig: [email protected]