szerző:
Edupress

A gonosz "Csekk Men", segédjével "kicsi Bill"-lel a havi keret fogságában tarja a szegény csirkejelmezes hallgatót, de jön "Hitel Heró" és megmenti hősünket...- Ez a rövid története annak a jelenetnek, amellyel a Diákhitel Központ országos promóciós kampánya igyekszik felhívni a diákok figyelmét a Diákhitel előnyeire - közölte a Diákhitel Központ.

A hétfőn veszprémi, siófoki, és dunaújvárosi helyszínekkel induló road-show-val október végéig 21 felsőoktatási intézményben, helyszínenként kétszer találkozhatnak a hallgatók. Minden eseményről egy-másfél perces film készül, amelyet 48 óra elteltével az érdeklődők megtekinthetnek a YouTube közösségi portálon (Hitel Hero kereső szavakkal).

A Diákhitel Központ a hallgatók figyelmének felkeltésére, minden évben más kreatív kidolgozását pályáztatja meg. Az idei győztes kreatív - a Well Reklámügynökség alkotása - egy olyan hallgatót ábrázol, aki azért, hogy pénzhez jusson, túlvállalja magát és erején felül sokat dolgozik. Tanulásra, így csak éjjel jut ideje, és akkor már olyan fáradt, hogy aznapi "munkaruháját", a csirkejelmezt sincs ereje levetni, sőt "belealszik" a tanulásba. "A kép felirata magáért beszél: Tényleg erre akarsz emlékezni a diákévedből? Legyél, aki lenni akarsz! - Diákhitel" - mondják a szervezők.

(www.edupress.hu)