szerző:
Eduline

Szeretnétek minél olcsóbban megúszni a nyaralást? Összegyűjtöttünk pár megoldást arra, hogy a zsebpénzetekből is kijöjjön az utazás.

©
Nem csak a last minute ajánlatokat lehet böngészni, de a kuponos oldalakat is. Már tízezer forintért találhattok külföldi szállást két fő részére, két éjszakára. A legtöbb ajánlatot a Kuponvilágon és a Bónuszbrigádon találjátok. Ha a vonat és a buszozás helyett valamilyen más utazási lehetőséget kerestek, olvassátok el a telekocsi oldalakról szóló cikkünket.

A másik megoldás, ha a szállások honlapjai helyett összehasonlító portálokon néztek körbe, például a Booking.com-on. Így összevethetitek az ajánlatokat, és rengeteg magánszállást, apartmant is találhattok, amelyek nagyságrendekkel olcsóbbak a hosteleknél. Az Airbnb-n rengeteg magánlakást és szobát hirdetnek meg a tulajdonosok, és természetesen értékeléseket is olvashattok. Éttermek, látnivalók keresésére pedig a Tripadvisor a legalkalmasabb, itt árak szerint is böngészhettek, és rengeteg felhasználói véleményt találhattok rajta.

A legnagyobb üzlet és egyben a legkalandosabb megoldás mégis a couchsurfing. Ennek a lényege az, hogy nem szállodában, hostelben vagy kollégiumban szálltok meg, hanem egy másik "kanapészörfölő" lakásán - teljesen ingyen. Erről szóló cikkünket itt olvashatjátok.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok.

Hogyan mehettek múzeumba teljesen ingyen? Cikkünket itt találjátok, arról pedig, hogy hogyan spórolhattok a tankönyveken, itt olvashattok. Arról, hogy hogyan lehet színházjegyet venni 400-500 forintért, itt találtok tippeket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!