szerző:
Eduline

Mindegy, hogy letudtátok-e már a vizsgaidőszakot, a hőségben mindenképpen érdemes lazítani egyet. Utánajártunk, mennyibe kerülnek a diákjegyek a budapesti strandokon.

©

A margitszigeti Palatinusba hétköznap 1900 forintért, hétvégén 2100 forintért mehettek, húszalkalmas strandbérletet 31 500 forintért válthattok. Óbudán három strandot találtok: a Római Strandfürdő belépője hétköznapokon 1700, hétvégén 1800 forint, a húszalkalmas bérlet pedig 27 ezer forint. A csillaghegyi strandon nincs külön diákjegy, de így is csak 900 forint a belépő, a Pünkösdfürdői Strand belépője 1300 forint hétköznap, 1400 hétvégén.

A gyógyfürdők közül a Széchenyi és a Gellért árai nem éppen diákbarátak, az Árpád-híd pesti hídfőjétől nem messze található Dagályban viszont munkanapokon és hétvégén is 1900 forintért válthattok jegyet, szerdánként pedig 1800 forintért.

Az újpesti Aquaworld a legdrágább, minden nap 6-tól este 10-ig tart nyitva, a kétórás belépőjegy 2150 forint, a napijegy 3990 forint. Van esti, fél öttől érvényes jegyük 2360 forintért. Ezért az árért tizenegy csúszdát, hullám és kétféle jakuzzit és különböző élménymedencéket próbálhattok ki. Így nyaralhattok olcsóbban: kupon, telekocsi és kanapészörf.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok.

Hogyan mehettek múzeumba teljesen ingyen? Cikkünket itt találjátok, arról pedig, hogy hogyan spórolhattok a tankönyveken, itt olvashattok. Arról, hogy hogyan lehet színházjegyet venni 400-500 forintért, itt találtok tippeket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!