szerző:
Eduline

A megválasztott amerikai elnök rendkívül lealacsonyítóan beszélt az elmúlt évek során a nőkről, széles palettáról válogathattak az egyetemisták az akciójukhoz.

"Úgy kell bánj velük, mint a [email protected]"
©

Öltözői beszélgetéshez hasonlította Donald J. Trump, mikor egy riporterrel folytatott beszélgetés során a bekapcsolt mikrofon mellett azt mondta, hogy a nőket a "p*nájuknál kell megragadni". A botrány ellenére Trump behúzta a választást, mely nagyrészt a "politikai korrektséggel" ment szembe, jelentsen ez bármit is a szólásszabadság országaiban.

Az egyetemi hallgatók széles rétegét, főleg a nőket érintette rosszul a republikánus jelölt győzelme, a tiltakozásoktól a tömeges depresszióig rendszeresen érkeztek a beszámolók az egyetemekről.

Egy fotósnak készülő hallgató azonban más módját választotta a tiltakozásnak: a 18 éves Aria Watson a Clatsop Community College hallgatójaként a Bevezetés a fotográfiába című kurzusra sorozatot készített nőkről szóló Trump idézetekkel, nőkön - írja a Buzzfeed. Aria szerint eddig nem igazán foglalkozott politikával, de a választási év megváltoztatta a hozzáállását.

A sorozattal fel szeretné hívni az emberek figyelmét, hogy Trump valójában milyen ember.

"Fiatal és gyönyörű segge van"
©
"Az a személy, aki nagyon laposmellű, nagyon nehezen lehet 10-es"
©
"Vér jön ki az akármijéből"
©

Ezért járj biológiaórára: Most ez a diák a leghülyébb ember a Facebookon

Azt javasolta a tamponok áfamentességért küzdőknek, hogy csak tartsák vissza a vizeletüket. Azóta különórára gyűjtenek neki az interneten. Egy új mozgalom van kibontakozóban az Egyesült Királyságban: nők szeretnék elérni, hogy a tamponok és a tisztasági betétek adómentességet kapjanak. A fotós főiskolai képzésre járó Ryan Williams azonban nem értett velük egyet.