szerző:
Eduline

Szakmai gyakorlaton, rövid, hosszú és csoportos tanulmányutakon vehettek részt a Campus Hungary ösztöndíjaival.

©

Meghirdették a Campus Hungary jövő évi ösztöndíjait, amelyekre a konvergencia régiók (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) egyetemeinek és főiskoláinak hallgatói, munkatársai pályázhatnak. A külföldi utak, szakmai gyakorlatok és részképzések megvalósítására 2015. március 16. és június 30. között lesz lehetőség. A megélhetési költségektől függően 46-316 ezer forintos ösztöndíjat nyerhettek el, és bárhová utazhattok, ha az egyetemetek, főiskolátok is beleegyezik.

A jelentkezéseteket január 30-ig adhatjátok le, az elbírálásnál a tanulmányi átlagot, a tudományos tevékenységet és a benyújtott munkatervet veszik figyelembe. Emellett előnyt élveznek azok, akik az OTDK-n 1-3. helyezettek, műszaki vagy természettudományi területen tanulnak, vagy akiknek a pályázott tevékenységük kreditelismeréssel jár.

Az egyetemi, főiskolai munkatársak kiválasztása részletes munkaterv, szakmai önéletrajz, nemzetközi területen végzett szakmai vagy tudományos tevékenység alapján történik. A pályázat részleteit itt találjátok, további külföldi ösztöndíjakról itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!