szerző:
MTI

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a fővárosban: a január 22-24 közötti rendezvényen a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

©

Az immár 15., ingyenesen látogatható börzén a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. Ezen kívül olyan intézmények és vállalatok képviselőivel, szakembereivel is találkozhatnak az érdeklődők, akik meghatározó szerepet töltenek be a magyar oktatás fejlődésében.

Az ingyenesen látogatható kiállításon a felvételiző diákok egy időben, egy helyen tájékozódhatnak csaknem 50 felsőoktatási intézményről. Az egyetemek, főiskolák képviselőitől és jelenlegi hallgatóitól megtudhatják a legfrissebb és legfontosabb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, a felvételi esélyekről és lehetőségekről, valamint a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről is kérdezhetnek. Február 15-ig kell jelentkezni a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésekre: legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők is értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről. A standokon kívül színvonalas szakmai programok és előadások is várják az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek - mint kiállítók - képviselőit.

A kiállítást, amely az elmúlt években 30 ezer látogatót vonzott, a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) rendezik meg. Az előre regisztráló iskolai csoportok soron kívül, 9-9:45 között léphetnek be a kiállításra - itt regisztrálhattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!