szerző:
Eduline

Szívesen tanulnátok Európában vahy Európán kívül? Összegyűjtöttük azokat a külföldi ösztöndíjakat, amelyekre októberben-novemberben pályázhattok.

©

Már 2015-ben szeretnétek néhány hónapig külföldön tanulni? Október 15-ig pályázhattok a több mint harminc országban felhasználható ösztöndíjakra - 1-12 hónapos rövid és hosszú tanulmányutakon, valamint 2-8 hetes nyári egyetemen vehettek részt, további információt itt találtok.

Október 27-ig pályázhattok a Campus Hungary külföldi tanulmányútjaira. Ebben a körben az úgynevezett konvergencia régiók - Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl - intézményeibe járó hallgatók jelentkezhetnek rövid és hosszú, illetve csoportos tanulmányutakra, szakmai gyakorlatra vagy féléves részképzésre. A részletekért olvassátok el korábbi cikkünket.

November 6-ig jelentkezhettek a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra, amely 3-8 hónapra szól (maximum 6 hónappal meghosszabbítható), külföldi képzésre, alkotó- vagy kutatómunkára fordíthatjátok. A részleteket itt találjátok.

Milyen ösztöndíjakra pályázhatnak az egyetemisták és a főiskolások? Itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!