szerző:
Eduline

Kétszer is volt már hasonló ügye annak a férfinak, akit a a fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszak gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség - írja a Blikk, amely úgy tudja, a 38 éves férfi beismerte tettét.

A férfi fotósként dolgozik, és az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának több rendezvényén megfordult korábban - írja a lap. Az ELTE TÓK idei gólyatáborának szervezői valószínűleg nem tudták, hogy 1996-ban már volt hasonló ügye, 2004-ben pedig szemérem elleni erőszak miatt indult ellene eljárás. A Blikk úgy tudja, a férfi előre kitervelte tettét.

A Somogyi Hírlap online kiadása, a Sonline vasárnap délután számolt be arról, hogy megerőszakoltak egy lányt péntek éjszaka egy fonyódligeti gólyatáborban. A rendőrség annyit közölt, hogy szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozást.

Az ELTE hétfői közleményében arról írt, hogy a rendőrség részleteket nekik sem árult el. Az intézmény szerint a gólyatábor szervezett programjai során a hallgatókat semmire nem kényszerítették, a programokhoz kapcsolódóan semmilyen bűncselekmény nem történt.

A Kaposvári Járásbíróság szintén hétfőn közölte, hogy elrendelték egy 38 éves budapesti férfi 30 napos előzetes letartóztatását, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye. A gyanú szerint a férfi a fonyódligeti gyermektábor területén bántalmazta és megerőszakolta a sértettet.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!