szerző:
Eduline

Szívesen kipróbálnátok magatokat néhány matekteszttel? Mutatunk három izgalmas kvízt, amivel érdemes megküzdeni hétfő reggel is. Nektek mindegyik hibátlan lesz?

©

Gyors matekteszt: milyen gyorsan tudtok fejben számolni? Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Profi fejszámolók vagytok? Itt találjátok a tesztet:

Gyors matekteszt: milyen gyorsan tudtok fejben számolni?

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Profi fejszámolók vagytok?

Matekteszt érettségi felkészüléshez: igaz vagy hamis? Lássuk, hogy mennek a matematikaérettségi első részében gyakran felbukkanó igaz-hamis feladatok. Hibátlan lesz az összes válasz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel:

Matekteszt érettségi felkészüléshez: igaz vagy hamis?

Lássuk, hogy mennek a matematikaérettségi első részében gyakran felbukkanó igaz-hamis feladatok. Hibátlan lesz az összes válasz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Földrajzból érettségiztek? Ez a teszt jó gyakorlást lehet az egyik feladattípusra, ugyanis a 2015-ös tavaszi földrajzérettségi feladatsorából választottuk nektek egy igaz-hamis feladatot.

Matematikai kvíz: helyesen válaszoltok erre a 10+1 kérdésre? Előző évek matematikaérettségi feladatsoraiból készítettünk nektek összeállítást. Az igaz-hamis típusú kérdéssor sokak kedvence, hiszen a szerencse is veletek lehet. Lássuk, hány pontot értek el.

Matematikai kvíz: helyesen válaszoltok erre a 10+1 kérdésre?

Előző évek matematikaérettségi feladatsoraiból készítettünk nektek összeállítást. Az igaz-hamis típusú kérdéssor sokak kedvence, hiszen a szerencse is veletek lehet. Lássuk, hány pontot értek el. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Sokan nem szeretik a matekot, és bár ezek a példák nem tartoznak a legnehezebbek közé, mégis okozhatnak némi nehézségeket.

Ha több kvíz is érdekel, kattints ide.