szerző:
Eduline

Ha vezetni tanultok, ez az alkalmazás a segítségetekre lehet a felkészülésben. Ingyenesen használható, bármikor elő tudjátok venni, hiszen nem kell hozzá más, csak egy okostelefon.

©

KreszTeszt

A kérdések adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal aktuális kérdéseivel, beleértve a 2016-ban bevezetett új, mozgóképes kérdéseket is. Összesen több mint 3000 kérdést tartalmaz, ami folyamatosan változik az aktuális jogszabály és vizsgakövetelmény szerint - írja az alkalmazás feltöltője.

©

Az alkalmazást kipróbálhatjátok egy ingyenes módban, sajnos a többi funkcióért fizetni kell, de még így is jóval olcsóbb, mint egy könyv vagy gyakorló CD.

Érdemes letölteni, ha másért nem, a gyakorlás kedvéért, illetve tesztelhetitek, hogy mennyire vagytok szabályos közlekedők.

Ingyenes KRESZ-teszt estére: mennyire vagytok jó vezetők?

Vezetni tanultok vagy csak gyakorolnátok? Most tesztelhetitek, mennyire vagytok jó sofőrök. Nektek hibátlan lesz az összes válaszotok? Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Felismeritek ezeket az idézeteket, és azt is tudjátok, kitől származnak? Vagy hogy egy-egy szereplő melyik magyar íróhoz köthető? Akkor jó helyen jártok.