szerző:
Eduline

Nathan John-Baptiste London Walthamstow nevű környékén jár iskolába és nagyon fiatalon, rövid időn belül olyan vagyonra tett szert egy saját ötlettel, hogy minden társa megirigyelhetné.

©

A 15 éves srác egy milliomos előadását hallgatta meg az iskolában, ami annyira motiválta, hogy eldöntötte ő is nagyon sok pénzt fog keresni. - írja a dailymail.

©

Nathan rövid időn belül olyan vállalkozást indított amivel gyorsan meg is gazdagodott. Egyszerű volt és valóban jövedelmező. A fiúvécében árult csokikat a szünetekben, az iskolájában társainak. A rendszer nagyon egysezrű volt: órán tőle megrendelték a csokikat Snapchaten ő pedig a szünetben kiosztotta azokat. Végül  napi 230 fontot (80 ezer forint) keresett, ami heti 1150 fontot (400 ezer forint).

Miután az esetre fény derült egy tanár finoman megkérte, hogy ne árusítson illegálisan az iskola területén, majd néhány napos elkülönítéssel el is érték, hogy befejezze. Azonban a Walthamstow farkasa nevet mindenképpen kiérdemelte. Nathan azóta az ingatlanbiznisszel próbálkozik.