szerző:
Eduline

Titeket is foglalkoztat, hogy hány évesek vagytok valójában? Összeszedtünk három olyan tesztet, amely - ha nem is tudományosan, de rendkívül szórakoztató módon - választ adhat a kérdésetekre. Tudd meg, hány éves vagy valójában.

Ebben a tesztben huszonnégy kérdésre kell válaszolnotok, terítékre kerül a személyiségetek, a szokásaitok, a terveitek. Ha az összesre válaszoltok, megtudhatjátok, hány évesek vagytok valójában - az eredményt persze nem kell nagyon komolyan venni, de egy szabadnapos délelőttre pont tökéletes.

Az első tesztet itt próbálhatod ki:

Age Test

Would you like to know how old do you act? Just answer 24 simple questions honestly and you will find out how old you really are.

Ebben a tesztben meg kell jegyeznetek a felvillanó számokat, majd az üres köröket a korábban látott számok növekvő sorrendjében kell végigkattintgatni. A feladat egyre nehezebbé válik, egyre több számot kell sorrendbe rakni. A játék végén megkapjátok mentális életkorotokat.

A második tesztet itt próbálhatod ki:

Brain Age Test 01 (Instantaneous Memory)

This is a brain training game which enables you to strengthen your instantaneous memory and eyesight.

Még egy teszt ami tudományos alapok mellőzésével megmondja neked, hogy hány éves vagy. Remek szórakozás mindenkinek, nem vesz idénybe sok időt, de ha jó az eredmény, az bearanyozza a napodat.

 

A harmadik tesztet itt próbálhatod ki:

My Mental Age Test

Take the original free mental age test now to find out your real age. Five minutes and no registration required.

Egy ráadás teszt a témában, hasonlóan szórakoztató és gyorsan választ kaphatsz a kérdésre, mennyi idős vagy igazából.  Itt próbálhatod ki: