szerző:
Eduline

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2018-as októberi-novemberi érettségi vizsgákra, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra hozta a vizsgaszervező középiskolák listáját.

©

Ide kattintva tölthetitek le a 2018/2019. október-novemberi vizsgaidőszakban érettségi vizsgaszervezésre kijelölt intézmények listáját.

A jelentkezési határidő 2018. szeptember 5., az Oktatási Hivatalhoz nem lehet érettségi jelentkezést benyújtani.

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi? Itt az összes vizsga

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Itt a teljes lista és a vizsgák időpontjai: Hamarosan kezdődik az ősz és vele a 2018-as őszi érettségi is. Az őszi írásbeli érettségik pontosabban 2018. október 12-én kezdődnek a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgával, és a fizikával zárulnak, 2018. október 29-én.

Itt vannak a 2018-as árak, ennyit kell fizetni az érettségiért ősszel

Sok olyan eset van, amikor pót- vagy javító érettségi vizsgát kell tenni. Mikor kell vizsgadíjat fizetni, és mikor ingyenes az írásbeli és a szóbeli? Díjtalan az érettségi, ha van tanulói jogviszonyotok, és a vizsgát az érettségi bizonyítvány megszerzéséig leteszitek. Vagyis itt az első érettségizésről van szó, még gimnáziumban, de ide tartozik az előrehozott érettségi is.