szerző:
Eduline

Hiánypótlás, sorrendmódosítás és ponthatárhúzás. Összeszedtük, milyen dátumokra kell figyelnetek, ha keresztféléves felvételire adtátok be a jelentkezéseteket.

©

December 5.

Elérhetők lesznek az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra.

December 27.

A jelentkezők legkésőbb december 27-ig általános tájékoztatást kapnak a pontszámításhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. 

2019. január 3.

A hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról.

Így húzzák meg a 2018-as keresztféléves felvételi ponthatárait

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2018-as felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani az idei keresztféléves felvételin? A 2018-as felvételi ponthatárainak teljes listáját itt nézhetitek meg - ki kell választanotok azt az intézményt, amely érdekel titeket, és megtaláljátok az összes meghirdetett szakot, valamint azok ponthatárait.

2019. január 10.

A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb eddig van lehetőség. 

2019.  január 24.

A ponthatárokat várhatóan ezen a napon hirdetik majd ki.

Felvételizők figyelem: elkezdődött a feltöltött dokumentumok feldolgozása

Megkezdődött a keresztféléves jelentkezők által rögzített adatok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása. A felvételi eljárás menetrendje szerint december 5-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra - írja a Felvi.