szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a tegnapi középszintű informatika-, illetve idegen nyelvű informatikaérettségi feladatsorait és megoldásait. Most már ellenőrizhetitek őket.

Informatikából középszinten 935 helyszínen 12 759 vizsgázó - közülük 324 fő angol, 21 fő francia, 1 fő horvát, 101 fő német, 32 fő román, 5 fő spanyol és 3 fő szerb nyelven - tett gyakorlati érettségi vizsgát péntek reggel.

A vizsgák feladatsorait és a megoldásokat itt találjátok.

Az emelt szintű érettségik feladataira és javítókulcsaira még várni kell néhány napot, ugyanis informatikából a két szintet külön napokra tették. Az emeltesek május 17-én mutathatják majd meg, hogy mit tudnak.

Az érettségiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.