szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a tegnapi vizsgák megoldókulcsait.

Szerdán 8 órától rendezték az ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak írásbeli érettségi vizsgáit. Ezeken a vizsgákon összesen 27 774 vizsgázó vett részt: középszinten 1295 helyszínen 22 682-en, emelt szinten 485 helyszínen 5092-en érettségiztek. Azt, hogy egyes vizsgatárgyakból pontosan hányan írták meg tegnap az írásbelit, itt nézhetitek meg.

A középszintű ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak feladatsorait és megoldásait itt találjátok.

Az emelt szintű feladatsorokat és megoldásokat pedig itt nézhetitek meg.

Ma 8 órától a biológiaérettségikkel, délután 14 órától pedig az emelt szintű társadalomismeret érettségivel folytatódnak a vizsgák. A bioszérettségivel kapcsolatoslegfontosabb tudnivalókat itt találjátok:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.