szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha ti is azoknak a táborát erősítitek, akik számára a matek a legnagyobb mumus, akkor most jó hírünk van, egy ismert felkészítőtanár segítségével készülhettek a vizsgákra - teljesen ingyen.

Nincsenek könnyű helyzetben az idei érettségizők, ugyanis a járványhelyzet erősen megnehezíti a felkészülésüket a vizsgákra. Ez különösen igaz matekból, ahol még nagyobb szükség lenne a személyes magyarázatokra, hiszen ez az a vizsgatárgy, amitől egyébként is a legtöbb diák tart.

Erre a tízezreket érintő problémára kínál digitális megoldást a Korrepeta.hu: az országos hírű felkészítőtanár, Gerőcs László, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlógimnáziumának matematikatanára vezetésével indítottak egy videókurzust, amellyel otthonról készülhettek a vizsgákra. Ráadásul a segítség most, az érettségiig hátralévő időben a Telekom együttműködése révén ingyenesen elérhető - írja a hvg.hu.

A középszinten és az emelt szinten érettségizők számára is külön-külön indult videókurzus, amelynek egyes részein mindenki a saját tempója szerint haladhat végig. A középszintű kurzus 20+1 epizódot, az emelt 16+1 epizódot tartalmaz.

A fejlesztők szerint a sorozat bizonyos mértékig segít kiegyenlíteni az otthoni tanulás hátrányait, illetve az oktatási színvonal különbségeit, ugyanakkor természetesen ez nem váltja fel az iskolai felkészülést, de hatékonyan kiegészíti azt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!