szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az érettségi első hetén túl vagyunk, jön a második. Megnéztük milyen vizsgákkal folytatódik az érettségi a következő héten.

Hétfőn reggel 8-kor kezdődnek a nemzetiségi nyelv és irodalom, filózófia érettségi vizsgák, ugyanezen a napon délután 14 órától tartják a francia érettségit. Kedden reggel 8 órától a kémia érettségin adnak majd számot tudásukról a diákok, és szintén kedden 14 órától indul a földrajz érettségi. Szerdán lesznek a biológiai érettségik, ugyanúgy 8 órakor kezdődik a vizsga, 14 órától pedig társadalomismeretből lesznek vizsgák.

Csütörtökön csak egy vizsga lesz, az ágazati szakmai vizsgatárgyak, ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak, ez a vizsga 8 órakor kezdődik. Pénteken informatikából csak középszintű érettségi lesz, ez reggel 8 órakor kezdődik majd. 14 órától ének-zene, művészettörténet, belügyi rendészeti ismeretek vizsgák lesznek.

Az első oszlopban találjátok az emelt szintű vizsgákat a másodikban pedig a középszintűeket.

©
Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.