szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Futótűzként terjed a neten egy országgyűlés képviselő posztja, aki arról tájékoztatta a végzősöket, szülőket és a tanárokat, hogy az érettségi vizsgák meg lesznek tartva a koronavírus járvány ellenére is.

Olvasóink közül is sokan küldték nekünk, hogy Vinnai Győző, fideszes országgyűlés képviselő szerint a szakértők dolgoznak a biztonságos feltételek kialakításán - erről Facebook-oldalán tájékoztatta az érintetteket.

Arról, hogy mindez hogyan fog megvalósulni nem írt részleteket, de a későbbiekben tájékoztatást ígért a lebonyolítás mikéntjéről.

Arról, hogy a képviselő pontosan mire alapozva posztolta a képet, nem tudunk részleteket, de a hivatalos tájékoztatást mi is nagyon várjuk. A kormány nemrég azt ígérte, még húsvét előtt - azaz a hét folyamán - meghozza a döntést az érettségikről. A szombati sajtótájékoztatón azonban elhangzott, a végső döntést az aktuális járványügyi helyzet függvényében fogják meghozni, és erről mindenkit időben fognak tájékoztatni. 

Még a héten dönthetnek az érettségikről, de mi lesz a felvételivel?

A diákok egyre jobban várják a választ: mi lesz az idei érettségivel. Egy, a helyzetre rálátó forrás a hvg.hu-nak azt mondta, a kormány ezen a héten bejelentheti a döntést - írja az oldal.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!