szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pontosan egy hónap múlva kezdődne az idei érettségi szezon, de még mindig nincs semmi konkrét információ róla, hogyan fognak zajlani a vizsgák. A kormány azt ígérte, még húsvét előtt - azaz a jövő hét folyamán - meghozza a döntést.

A diákok már egyre jobban várják a válaszokat az érettségivel kapcsolatban, azonban a Kormányinfó mai sajtótájékoztatóján még mindig nem hangzott el semmi új információ a vizsgákkal kapcsolatban. Pedig ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy a helyzetre rálátó forrás a hvg.hu-nak azt mondta, a kormány valószínűleg ezen a héten fogja bejelenteni a döntést.

A szombati sajtótájékoztatón azonban elhangzott, a végső döntést az aktuális járványügyi helyzet függvényében fogják meghozni, és erről mindenkit időben fognak tájékoztatni. Azt is kihangsúlyozták, hogy erre még húsvét előtt - tehát a jövő hét folyamán - sor kerül.

Még a héten dönthetnek az érettségikről, de mi lesz a felvételivel?

A diákok egyre jobban várják a választ: mi lesz az idei érettségivel. Egy, a helyzetre rálátó forrás a hvg.hu-nak azt mondta, a kormány ezen a héten bejelentheti a döntést - írja az oldal.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!