szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elindult az idei pótfelvételi és tankönyvek kiszállítása is. Hamarosan pedig kezdődik az egyetem, összeszedtük a legfontosabb dátumokat.

Elindult az idei pótfelvételi

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, legkésőbb 2019. augusztus 7-ig. A felvételi szabályairól és fontos dátumairól itt olvashattok.

Elindult a tankönyvek kiszállítása

Rétvári Bence azt mondta, a hét elején mind a 13 millió tankönyv megérkezett a raktárba, ahonnan augusztus végéig mintegy négyezer helyszínre szállítják majd ki azokat. Továbbá jövő szeptembertől a köznevelésben minden diák ingyen fogja kapni a tankönyveket - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára. Erről bővebben itt olvashattok.

Rétvári Bence: 2020-tól minden diák ingyenesen kap majd tankönyvet

Jövő szeptembertől a köznevelésben minden diák ingyen fogja kapni a tankönyveket - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön Üllőn, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) raktárában tartott sajtótájékoztatón abból az alkalomból, hogy megkezdődött a tankönyvek és fejlesztő taneszközök szállítása az iskolákba.

Hamarosan indul az egyetemi félév - itt vannak a dátumok

Arról már írtnuk, mire számíthatnak az ELTE, a Műegyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Corvinus, a Pécsi és s Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni egyetem hallgatói. Ha ti is ezek valamelyikén kezdetitek a tanulmányaitokat, akkor itt megnézhetitek, milyen fontos dátumokra számíthattok és milyen lesz az elsőn félévetek. Itt pedig megnézhetitek, a cikksorozatunk második részét is.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.