szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ma van a felvételi ügyintézés utolsó napja, a Felvi ügyfélszolgálata is meghosszabbított nyitvatartással, egészen este hatig várja a telefonhívásokat, e-maileket és a személyesen érkezőket.

Az ügyintézési határidő napján, július 12-én az ügyfélszolgálat meghosszabbított nyitvatartással, 18 óráig fogadja a telefonhívásokat, e-maileket és a személyesen érkezőket.

Július 12. a felvételi jelentkezést követően megszerzett dokumentumok (pl. felsőoktatási oklevél, érettségi bizonyítvány, nyelvvizsga másolata) benyújtásának, a személyes adatok módosításának, továbbá az egyszeri jelentkezésisorrend-módosításnak a határideje. Arról, hogy a dokumentumokagt milyen formában kell feltöltenetek, itt olvashattok.

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.