szerző:
Eduline

Augusztus 9-ig lehet jelentkezni a 2011-es pótfelvételin meghirdetett alap- és mesterszakokra, felsőfokú szakképzésekre, ezért az Educatio Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata késő estig tart nyitva.

A 2011-es felvételi ponthatárok teljes listáját itt nézheted meg.

Személyesen este nyolcig a Maros utcai ügyfélszolgálaton (1122 Budapest, Maros u. 19-21.) kérhetsz segítséget a jelentkezési lap kitöltéséhez és az e-felvételi használatához, telefonon pedig egészen este tízig tehetsz fel kérdéseket az Educatio munkatársainak (189-es hívószám, 1-es nyelvválasztó, 6-os menüpont).

Ha nem a hagyományos, papír alapú jelentkezést választod, az e-felvételi rendszerén először regisztrálnod kell, a pótfelvételi eljárás díját pedig átutalással kell befizetned. Az elektronikus jelentkezés előnye, hogy nem hibázhatsz, a rendszer nem enged tovább, ha valamit rosszul vagy hiányosan töltesz ki. A bizonyítványok és oklevelek másolatát az e-felvételin is csatolhatod, de akár postán is beküldheted. Ha elkészültél az adatlap kitöltésével, ki kell nyomtatnod és alá kell írnod a hitelesítő lapot, majd el kell küldened az Oktatási Hivatalnak augusztus 12-ig (ha korábban már regisztráltál az Ügyfélkapun, erre nincs szükség). Pótfelvételire jelentkeznél? Itt találod a legfontosabb tudnivalókat a jelentkezésről, a tandíjról és a ponthatárokról.

Ha inkább a hagyományos úton jelentkeznél, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálatán (1055 Budapest, Szalay u. 10-14.) vagy az adott felsőoktatási intézményben kell kérned ingyenes jelentkezési lapot, amelyet kitöltve, a bizonyítványok másolatával együtt ma estig kell elküldened az Oktatási Hivatal (1443 Budapest Pf. 220) címére. Az eljárás díja – akár elektronikusan, akár hagyományos módon jelentkezel – ötezer forint.

eduline