szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A versenyt korábban Brüsszelben rendezték, a pandémia miatt viszont a vetélkedőt már második éve online formában tartották.

Strasszer Zsófia, a budapesti Keleti Károly Szakgimnázium tanulója lett a legjobb abból az 50 ezer diákból, akik a 28 résztvevő európai ország nemzeti győztesei közé kerültek és a European Money Week rendezvénysorozat részeként szervezett Európai Pénzügyi Kvíz (European Money Quiz) döntőjében mérték össze tudásukat angol nyelvű játékban - számolt be róla a Pénz7 a Facebook-oldalán.

Mi történik, ha a hitelből vett telefonom összetörik - tovább kell fizetnem a törlesztőrészletemet? Ilyen és hasonló,...

Közzétette: Pénz7 – 2021. április 21., szerda

Az európai kvíz magyar döntőjét a PÉNZ7 részeként rendezték meg 78 hazai diák online vetélkedésével, ahonnan a nagy döntőre két diák, Strasszer Zsófia mellett Borbély Attila Norbert, a Soproni SZC Hunyadi János Technikumából jutott tovább.

A versenyt korábban Brüsszelben rendezték, a pandémia miatt viszont a vetélkedőt már második éve online formában tartották meg. A győztes és iskolája az Európai Bankföderációtól 3000 eurót kap.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!