szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Habár a Terminátor: Sötét végzet nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét iparági becslések alapján, nem csak ezért érdemes moziba menni a héten. Itt a top öt legnépszerűbb film.

A kritikák és a közönség kedvezően fogadta a  Paramount és a Skydance Media új Terminátorát, így a távolabbi kilátások jók - írta a variety.com. Lehetségesnek tartják, hogy a szintén fiatal férfiközönséget célzó Joker halászta el a nézőket előle. A Terminátor: Sötét végzet nyitó hétvégi közönségének 60 százaléka volt férfi, ennek több mint fele 30 évesnél fiatalabb. Észak-Amerikán kívül eddig 72,9 millió dollárt hozott az új epizód.

A Warner Bros. Joker-filmje a második helyen végzett 13 milliós hétvégi bevételével, amellyel együtt Észak-Amerikában már 299 millió, a világ többi mozijában összesen 934 millió dollárt hozott.

A harmadik helyet a Demóna: A sötétség úrnője szerezte meg 12,2 millió dolláros jegyárbevétellel, az Észak-Amerikán kívüli piacokkal együtt már 383,2 milliónál tart.

A vártnál erősebben nyitott a Harriet, a Focus Features életrajzi filmje Harriet Tubman afroamerikai polgárjogi harcosról, a rabszolgák felszabadításáért vívott küzdelem egyik hőséről, melyre 12 millió dollár értékben váltottak jegyet a nyitó hétvégén. A toplista ötödik helyezettje az Addams Family - A galád család 8,5 millió dolláros hétvégi bevételével.

Szuper lehetőség: így kaphattok kedvezményeket diákigazolvány nélkül

Főként azokhoz a diákokhoz szólunk most, akiknek október 31-én végleg lejárt a diákigazolványuk. Ugyanis érdemes tudnotok arról, hogy a diákkedvezményekről ezután sem kell lemondanotok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.