szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szuper ingyenes budapesti programokat ajánlunk azoknak, akiknek már tényleg elkezdődött a nyár, és azoknak, akik pihennének egy-egy vizsga között.

Ákos- és Blahalouisiana-koncert

Június 14-én, este nyolctól ingyenes Ákos-koncert lesz Budapesten, a Millenárison – június 15-én 18 órától a Blahalouisiana koncertezik ugyanott. A rendezvényt a II. kerület szervezi, napközben gasztronómiai és gyerekprogramok is lesznek, június 15-én 10:30-tól például Halász Judit lép fel. További infókat itt találtok.

Parno Graszt-koncert

A Tabánban pünkösdhétfőn, vagyis június 10-én ingyenes programokat szerveznek – napközben főként gyerekprogramok lesznek (11 órától például Szalóki Ági gyerekkoncertjét lehet majd meghallgatni), este héttől viszont a Parno Graszt koncertezik. További infókat itt találtok.

Lazítanátok tanulás után? Ezekért a filmekért érdemes a héten moziba menni

A Godzilla II - A szörnyek királya című film vette át az észak-amerikai mozis kasszasikerlista vezetését a hétvégén.

Diplomakoncertek a Zeneakadémiáról

A Zeneakadémián végzősök diplomakoncertjére is eljuthattok teljesen ingyen. Június 23-án hallgathattok orgonát, zongorát, fuvolát, hegedűt, csellót vagy éppen brácsát is. Bővebb infókat itt találtok.

Belvárosi Sörfesztivál

Június 5-10 között a Belvárosi Sörfesztiválon számos akusztikus koncertet rendeznek, de fellép például a Konyha és a SunCIty Brass is - ezeken teljesen ingyen vehettek részt. Bővebb infókat itt találtok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!