szerző:
Eduline

Leszbikus csókolózó flashmobot tartottak a Könyvtár Klubnál, ahol korábban megszóltak egy csókolózó párt. A helyszínen megjelent egy náci hallgatói csoport is.

Május 11-én a Könyvtár Klub pultosa rendre utasított két csókolózó lányt. A pultos viselkedése ugyan felháborodást keltett az egyetemisták körében is, de a felek rendezték a nézeteltérés. Ettől függetlenül egy leszbikus flashmobot szerveztek a péntekre az egyetemi klubhoz, hogy felhívják a figyelmet a másság elfogadására, hogy egy ember szabadon szerethet egy másikat, függetlenül a nemüktől.

A bummm.hu felvétele az eseményről:

A helyszínen azonban megjelent a Konzervatív Hallgatók Szövetségének néhány tagja, élükön a náci rendezvényeken is rendszeresen megforduló László Balázzsal. László Balázs aktív tagja a hungarista - elmondásuk szerint nem náci - mozgalomnak, egyik alkalommal a Pax Hungarica eseményén tolmács szerepet is betöltött. Elmondásuk szerint ők a "normalitást képviselik" - legyen az bármi is.

A flashmobon megjelent ellentüntetők rigmusokat kiabáltak és fújjoltak, míg a másik oldalon összeölelkeztek és csókolóztak a fiatalok. Ütemesen kiabálták a "Homoszexuális, abnormális!", valamint a "Szodómia, szodómia! Fúj, fúj!" mondatokat.

A másik oldalon nagy tapsot kapott Szűcs Teri, a bölcsészkar egykori óraadó tanárának rövid szónoklata, miszerint "minden leszbikus csók egy forradalom".

A témában ajánljuk
Kell-e beszélni a szexuális sokszínűségről az iskolában?
Bekerül a meleg történelem a tankönyvekbe
Visszavágnak a katolikus főiskolának az elbocsátott tanárok
Kitiltaná az érettségiről Spirót és Kertész Imrét a Jobbik
Évszázados botrányt zárnak le: posztumusz diploma egykori hallgatóknak