Ki ne tudna válaszolni arra a kérdésre, mennyi 7 x 11 - 12? Vagy hogy 115 x 22?  Tovább »

Hányast kaptál? Mi a lecke? Feleltél ma az iskolában? Miért rontják ezek a mindennapi aggályoskodások a családi hangulatot?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mit tehet a szülő, ha a gyermeke tanára azt írja be az ellenőrzőbe, hogy "gyermeke a mai napon unott arccal ülte végig az órát"?  Tovább »

"Amilyen rövid, annyi hiba van ebben a feliratban" - így minősítették a következő fotót a helyesiras.hu Facebook-oldal szerkesztői. Jogosan.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyarország határátkelő helyeiből válogattunk nektek, de egyáltalán nem a legismertebbek közül. Ismeritek őket? Teszteljétek!  Tovább »

Alumíniumból készített álkönyvek vannak a futurisztikus, világszerte csodált kínai könyvtár polcain.  Tovább »

A tütütől a tiarán át a tűzoltósisakig és a szuperhősköpenyig bármilyen öltözéket megenged diákjainak az iskoláiban az anglikán egyház, amelynek...  Tovább »

Ittas vezetésért 250 ezer koronás (nyolcmillió forint) bírságot kapott egy norvég diák, a világ második legfiatalabb milliárdosa.  Tovább »

Tudjátok, végül kihez ment hozzá Kozmutza Flóra? Na és azt, hogy kinek volt viharos kapcsolata Osvát Ernővel? Ezekhez hasonló kérdések várnak rátok.  Tovább »

"Inkább arról írnék, amit az ÉLET-ről tanultam Öntől.  Tovább »

Híres történelmi szereplőkről, királyokról és királynőkről, hercegekről és hercegnőkről válogattunk nektek portrékat. Felismeritek őket?  Tovább »

Tudjátok, hogy mire valók a következő eszközök? Lássuk, mennyire ismeritek a régi magyar szavakat. Helyesen tudtok válaszolni a következő öt kérdésre?  Tovább »

Az ajkai Bródy Imre Gimnáziumban Guy Fawkes-hetet tartottak - szalmabábu-égetéssel, ahogy kell.  Tovább »

Lehet, hogy már nem minden nap használjuk ezeket a szavakat, pedig egykor a hétköznapi nyelvben szerepeltek. Ti tudjátok, hogy mit jelentenek?  Tovább »

Ha meg kellene magyarázni a következő hét szó jelentését, mennyire lennétek biztosak magatokban? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X