Lássuk, mennyire vagytok jók nyelvtanból. Tudjátok, hogy kell helyesen leírni a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de addig is komoly dolgokkal kell megküzdenie minden végzős középiskolásoknak, és nem csak a tanulásra gondolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Középiskolásnak állt egy 96 éves mexikói nő, hogy teljesítse álmát: érettségit szerezzen százéves koráig.  Tovább »

Tudjátok, mi Svájc, Montenegró vagy Örményország fővárosa? Most tesztelhetitek a tudásotokat, lássuk, nektek hibátlan lesz-e.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Láttátok már ezeket a történelmi személyeket a tankönyvekben vagy festményeken? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ha idén fejezitek be a középiskolát, hamarosan azon is el kell gondolkozni, hogy kikhez mentek szerenádozni és milyen dalokat fogtok énekelni.  Tovább »

Ebben a kvízben egyaránt találkozhattok az emberi testre vonatkozó kérdésekkel, valamint a növény- és állatvilág témakörében is tesztelhetitek...  Tovább »

Ismeritek, esetleg használjátok is ezeket az idegen szavakat? Akkor ez a kvíz sem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Hogyan lehet elrontani az érettségit? Milyen hibákat érdemes elkerülni? Mutatunk néhányat.  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

Hogyan zajlanak egy tánctanárnak készülő hallgató mindennapjai?  Tovább »

Készüljetek játékosan a töriérettségire ezzel a kvízzel. Tudjátok, hogy a következő békekötések, szerződések és csaták mikor voltak?  Tovább »

Felismeritek a versek címét egy-egy részletük alapján? És arra is rájöttök, hogy ki a szerző? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ra a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

Ti tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak vagy elismeritek ezeket a híres regényeket az első mondatuk alapján?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X