Májusban bukkant fel ez a rejtvény a Facebookon, és azóta is komoly vitákat szít a közösségi oldalon.  Tovább »

Szombat reggelre is hoztunk nektek egy gyakori helyesírási hibát, a helyesiras.hu Facebook-oldalának egyik követője szúrta ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ebben a tesztben összegyűjtöttünk tíz helyesírási kérdést, amire nem mindenki tudja a helyes választ. Ti mind a tíz pontot megszereznétek?  Tovább »

Alig pár hét telt el a szorgalmi időszakból, de a nagyi/szomszéd/nagybácsi már most a vizsgaidőszakkal riogat?  Tovább »

hirdetés

Érdekes kezdeményezés bukkant fel a Facebookon, kedves üzenetekkel ragasztanák tele Budapestet és néhány más települést.  Tovább »

Új szavakat vett fel az Oxford szótár, köztük az idei év slágerjátékát, a fidget spinnert is, de bekerült a "dab", a "cheat day" és a "clicktivist"...  Tovább »

A Tömény történelem szereplői a „borban az igazság” elméletet tesztelik: nem teljesen józanul elevenítik fel a történelemórákon tanultakat.  Tovább »

Még mindig Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a péntek 7 órai állás szerint egyelőre Szeged vezet.  Tovább »

Az ünnepnapok alapján már most lehet tudni, várhatóan hány szombati napon kell majd dolgozni.  Tovább »

Nemcsak az irodalom szerelmeseinek érdemes kipróbálniuk ezt a tesztet, hanem azoknak is akik szeretnék az irodalomórákon tanultakat feleleveníteni.  Tovább »

A helyesírási hibák mindig ott bukkannak fel, ahol az ember legkevésbé várná.  Tovább »

Rengeteg olyan kifejezés van a magyar nyelvben, amelyet csak bizonyos régiókban használnak. Összegyűjtöttünk pár ilyet - ismeritek a jelentésüket?  Tovább »

Miért érdemes az alacsony fizetések, a sokszor idegesítő szülők (na meg igazgatók, miniszterek stb.  Tovább »

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak.  Tovább »

Az ELTE Etológia Tanszéke keresett nevelőket törpemalacok mellé egy viselkedéstani kutatáshoz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X