A biológiaérettségi feladatsoraiból válogattunk nektek kérdéseket.  Tovább »

Ebben a kvízben, most arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok tisztában a magyar szólásokkal és közmondásokkal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

Egyetemre jelentkezni nem is olyan könnyű dolog, főleg, ha az ember először csinálja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mennyire emlékeztek az iskolai földrajzra? Most kiderül, teszteljétek a tudásotokat ezzel a kétperces kvízzel.  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók ha a helyesírásról van szó. Nektek hibátlan lenne elsőre is?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres történelmi személyeket. Ebből a kvízből most kiderül. Ti felismeritek őket? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet Szombathelyen? Hol érdemes egy jót ebédelni a Savaria campusán?  Tovább »

A magyar nyelvben számos olyan furcsa összetett szó van, amelyet gondolkodás nélkül használsz, de nagy valószínűséggel bele sem gondolsz, hogy...  Tovább »

Nincs is jobb annál, mint amikor az ember egy nehéz nap után kikapcsolódásként egy nyelvtani kvízzel teszteli tudását.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Ne megszokott módon szeretne pénzt szerezni tanulmányaira az Olaszországban élő lány.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

Ott vagytok a Szigeten, VOLT-on, EFOTT-on? Tudjátok, melyiket hol és mikor szokták megrendezni?  Tovább »

Különböző területekről válogattunk nektek izgalmas kérdéseket.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X