Vajon tudjátok, hogy melyik szó van előbb betűrendben?  Tovább »

Lássuk, ki mennyire figyelt földrajzórán. Összeállítottunk nektek egy kérdéssort, amellyel letesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, kinek mennyire sokrétű a tudása. Most egy kétperces kvízben letesztelhetitek, hogy mennyire magas a műveltségi szintetek.  Tovább »

Nagyon sok olyan szó és kifejezés van, amit az ország egyik felében értenek, a másikban nem. Most kiderül, hogy ti mennyire ismeritek a tájszavakat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezzel a kvízzel nem lesz nehéz dolgotok, ha sokat olvastok, persze tippelni is lehet, mert érdekes megoldások születhetnek.  Tovább »

Vajon észre vennéd, ha az univerzum üzenne, és elmondaná, hogy mit kell tenned?  Tovább »

Néhány kérdés, amin biztos, hogy ti is törni fogjátok a fejeteket egy kicsit. Összegyűjtöttünk nektek párat a javából.  Tovább »

Egy jó kis logikai teszt, amivel kideríthetitek, hogy mennyire pörög jól az agyatok, ha logikáról van szó. Vigyázat, csak profiknak!  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amivel most gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Lássuk egy újabb helyesírási tesztben, hogy ti mennyire vagytok képben a szabályokkal.  Tovább »

Tudjuk, hogy még nyár van, épp ezért egy kis agytornával szeretnénk kedveskedni nektek, hogy ne szeptemberben kelljen újra megszokni a sok feladatot.  Tovább »

Vannak olyan szavak és kifejezések, aminek lehet, hogy sosem gondolkoztatok az eredetén. Most összeszedtünk nektek párat, ami kifoghat rajtatok.  Tovább »

Mindenkinek az életében van egy olyan film, aminek kívülről tudja a szövegét.  Tovább »

Nagyon sok film a befejezéséről lett híres, ezeket idézi mindenki. Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben kipróbálhatjátok magatokat.  Tovább »

Ha ti is úgy érzitek, hogy rajtatok nem foghat ki egy filmes idézet sem, akkor ezt a kvízt mindenképpen ki kell próbálnotok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X