A biológia nagyon fontos kérdéseire keresi a választ a következő tesztünk, azonban nem mindenki tudja kitölteni a hibátlanul kitölteni.  Tovább »

Most tesztelhetitek a tudásotokat, kiderül, hogy mennyire ismeritek az országok fővárosait. Nektek az összes kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A logika nagyon fontos része az életnek, és nem csak a matek órán lehet vele találkozni.  Tovább »

Újabb nyelvtani teszt, amivel könnyedén felmérhetitek a tudásotokat, és nem is vesz igénybe sok időt, hiszen csak öt kérdésre kell válaszolnotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretitek az irodalmat, akkor nem foghat ki rajtatok a következő kvíz. Előre szólunk: nem lesz egyszerű.  Tovább »

Elkezdődött az iskola, nemsokára mindenhol megkezdődnek a számonkérések is. Ezzel a kvízzel most gyakorolhattok, még mielőtt történelemből felelnétek.  Tovább »

Ha a nyelvtan az erősségetek, ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Hány kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Most ti is tesztelhetitek a tudásotokat: mennyit tudtok a régi szavak jelentéséről és használatáról?  Tovább »

Egy rövid tesztben összefoglaltuk a magyar szólások és közmondások legjavát, ti mennyit ismertek belőlük? Teszteljétek a tudásotokat itt!  Tovább »

Ha szerettek filmezni, és ismeritek az összes klasszikust, akkor ez a legjobb teszt számotokra. Ti hány kérdésre tudjátok a választ?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók az irodalmi kvízekből. Ebben a tesztben tíz híres magyar versből idézünk, ti tudjátok, hogy ki írta őket?  Tovább »

Ha éppen KRESZ-vizsgára készültök, vagy még csak tervezitek a jogosítvány megszerzését, akkor ez a teszt pont kapóra jön.  Tovább »

Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben csak a tudásotokra hagyatkozhattok majd, azonban könnyedén kideríthetitek, hogy mennyi évszámra...  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amellyel gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Nem mindig könnyű a festmények és szobrok felismerése.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X