Szeretnétek kipróbálni, hány pontot szereznétek egy IQ-teszten? Ha tudtok angolul, ezt érdemes kipróbálni.  Tovább »

Fel tudjátok idézni a Mézga család, a Frakk, a macskák réme vagy a Pom Pom meséi szereplőit? Próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szívesen próbára tennétek a logikátokat? Egy könnyű tesztet ajánlunk nektek kedd estére.  Tovább »

A következő tesztet Mensa-tagok állították össze: ha kitöltitek, kiderül, érdemes-e a jelentkezni a legmagasabb intelligenciahányadossal rendelkezők...  Tovább »

hirdetés

Próbára tennétek a logikátokat? Próbáljátok ki ezt a tesztet - mindössze tíz kérdésre kell helyesen válaszolnotok.  Tovább »

Három matektesztet ajánlunk nektek péntek reggelre - ha szeretnétek felpörögni a hét utolsó munka- és tanítási napjára, itt a lehetőség.  Tovább »

Az előző évek középszintű történelemérettségi feladatsoraiból válogattunk nektek kérdéseket, amelyekre forráshasználat nélkül is lehet tudni a...  Tovább »

Tíz régi magyar szóval találkozhattok ebben a kvízben, amelyeket a Régi magyar szavak magyarázó adatbázisából válogattunk nektek.  Tovább »

Mindig is szerettétek a töriórákat? Próbáljátok ki a következő három tesztet, és tegyétek próbára a tudásotokat!  Tovább »

Ma van a magyar költészet napja, ebből az alkalomból három irodalmi tesztet ajánlunk nektek.  Tovább »

Többek számára a ly-t vagy j-t tartalmazó szavak leírása komoly problémát jelent. Teszt kedd reggelre.  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen álnéven írt Rejtő Jenő? Ismeritek Petőfi vagy éppen Krúdy álneveit? Hallottatok már a Kákay Aranyos névről?  Tovább »

Lássuk, emlékeztek-e még a görög múzsákra. Történelemből vagy irodalomból biztosan tanultátok őket, de vajon mennyi maradt meg a tanultakból?  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek a híres regények kezdőmondataira. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok otthon a biológiában vagy mennyire tippeltek jól a következő kérdéseknél. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X