Újabb irodalmi tesztet készítettünk: ma este a 140 éve született Ady Endre műveit kell felismernetek egy-egy részlet alapján.  Tovább »

Mindenki emlékszik a középiskolai földrajzórák elmaradhatatlan röpdolgozataira? Valami hasonlót állítottunk össze nektek kedd reggelre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyszerűnek tűnő matektesztet ajánlunk nektek hétfő estére. A számológépet tegyétek el!  Tovább »

Az elmúlt napokban több irodalmi tesztet is ajánlottunk nektek, ma pedig egy válogatást találtok a ti kedvenc kvízeitekből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Petőfi-verseket mindenki olvasott már, ha máshol nem, az általános vagy középiskolai magyarórán.  Tovább »

Kétszáz éve született Arany János, aki - minden túlzás nélkül - az egyik legismertebb magyar költő.  Tovább »

Nyolcvan éve, 1937. december 3-án hunyt el József Attila. A ma esti kvízzel kideríthetitek, mennyire ismeritek a költészetét.  Tovább »

Felismernétek egy-egy festményről vagy rajzról a történelem legismertebb személyiségeit?  Tovább »

Egy jó kis irodalmi teszttel készültünk ma estére: hét kötelező olvasmányból választottunk ki három-három szereplőt.  Tovább »

Múlt héten Ady Endrére emlékeztünk, ebből az alkalomból összeállítottunk nektek egy irodalmi tesztet. Próbáljátok ki!  Tovább »

Szuper helyesírási tesztet készítettünk nektek kedd estére - előre szólunk, nem lesz könnyű.  Tovább »

Szegeden tanultok vagy tanultatok? Esetleg ott szeretnétek folytatni a tanulást? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet!  Tovább »

Az IQ-teszteket mindenki szereti - mi is. Úgyhogy ma reggelre egy ilyennel készültünk.  Tovább »

Szuper tesztet találtunk az Anyanyelvápolók Szövetségének oldalán. Tudjátok, mit jelentenek a következő kifejezések? Rajtunk egy-két kérdés kifogott.  Tovább »

A biológia nagyon fontos kérdéseire keresi a választ a következő tesztünk, azonban nem mindenki tudja kitölteni a hibátlanul kitölteni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X