szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Klasszikus és modern könyveket, kötelező olvasmányokat, angol nyelvtanulást segítő meséket és dalokat tölthettek le a tavaszi szünetben.

BOOKR Kids Mesetárában több mint 300 olyan klasszikus és modern interaktív történet található, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek, mint Molnár Piroska, Szacsvay László, Gálvölgyi János hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetők - írja a hvg.hu.

A mesetárban a „Mesék tanuláshoz” című polcon olyan tartalmak is találhatóak, amelyek kifejezetten az alsó és felső tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segítik. Segítségével játékos formában fejleszthető a szövegértés, és felébredhet az olvasási kedv a gyermekekben. A mesetár „Angol nyelven” polcán pedig az angol nyelvtanulást segítő az angolszász kultúrához szervesen kapcsolódó könyvek jelennek meg, anyanyelvi színészek tolmácsolásában.

Ezekkel a mesékkel játékos formában lehet felfedezni az olyan klasszikusokat, mint a A Pál utcai fiúk, a Tanár úr kérem, a Mumin-könyvek, valamint az olyan kortárs műveket is, mint Varró Dani, Erdős Virág vagy Lackfi János meséi, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő megújult Janikovszky-könyvek.

A tavaszi szünet hétvégéjén pedig, április 17. és 23. között, csütörtök reggeltől egy hétig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 300 meséje.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!