szerző:
Eduline

Kitört néhány foga, és kisebb agyrázkódást is szenvedett az a 15 éves gimnazista fiú, akire egyik osztálytársa támadt...

Kitört néhány foga, és kisebb agyrázkódást is szenvedett az a 15 éves gimnazista fiú, akire egyik osztálytársa támadt rá Ohióban. A verekedést több diák felvette, majd a Facebookon is megosztotta – számolt be a Daily Mail.

A bántalmazott tinédzser anyja szerint azért verték meg a fiát, mert homoszexuális. A videón jól látszik, ahogyan az erőszakos tinédzser a földre teperi, majd ököllel ütni-verni kezdi a 15 éves fiút. Mennyire gyakori az iskolai erőszak a magyarországi iskolákban? Összefoglalónkat itt olvashatod el.

A bántalmazott diák elmondta, hogy támadója két nappal korábban homofób üzeneteket tett ki a Facebook-oldalára. A fiú anyja úgy véli, hogy az Union-Scioto High School vezetősége túl enyhe büntetést szabott ki a támadó diákra, akit mindössze három napra tiltottak ki az iskolából. „Harcolni fogok azért, hogy megbűnhődjön” – mondta az édesanya. Gyakrabban büntetik az iskolában a homoszexuális diákokat? A témáról bővebben itt olvashatsz.