szerző:
Eduline

Feljelentették a szülők az egyik Vas megyei iskolaigazgatót, aki a gyanújuk szerint egy nyári zánkai táborban molesztálta a diáklányokat.

©

Egy Vas megyei falu iskolaigazgatóját jelentették fel három diáklány szülei, miután a lányok arról számoltak be, hogy a férfi molesztálta őket egy zánkai nyári táborban - írta a Blikk, amely nem nevesíti, hogy melyik település iskolájában tanít a férfi.

A lap azt írja egy forrására hivatkozva, hogy a férfi négy, 12 év körüli kislányt molesztált, de csak háromnak a szülei tettek feljelentést. Az cikkből az derül ki, hogy a diákok még a tábor alatt beszámoltak szüleiknek a történtekről, és volt, aki egyből elhozta a gyerekét a táborból.

A Blikk szerint a meggyanúsított igazgató szabadlábon van, nemrég egy képviselő-testületi ülésen is felbukkant a falujában. A meg nem nevezett község polgármesterét is próbálta a napilap megszólaltatni, az ugyancsak meg nem nevezett polgármester azonban nem akart nyilatkozni az ügyről, és az igazgatót sem sikerült az iskolában elérniük. A szexuális visszaélés ügyében a balatonfüredi rendőrkapitányság nyomoz.