szerző:
Eduline

Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.

1. Papago

A Papago eszperantó nyelven azt jelenti papagáj. Ez az app segít 6 nyelvről és nyelvre fordítani. (koreai, angol, japán, kínai, spanyol és francia) Az elkalmazásnak több funkciója is van. Képes fordítani szinkronban hangfelismerővel. Beszélgetések közben islehet használni és képeket is tud fordítani.

2. iTranslate Voice

Ez az alkalmazás gyors és folyékonyan képes fordítani különböző nyelvekről akár szinkronidőben is. Kapcsolatot tarthatsz különböző nemzetiségű emberekkel, anélkül, hogy tökéletesen beszélnéd a nyelvüket. A chat autómatikus fordítása lehetővé teszi a folyamatos és korlátok nélküli csevegést. Az alkalmazás elérhető Android illetve IOs rendszerben is.

3. Google Translate

A Google alkalmazása is képes a kép illetve hang fordítására, valmint nyelvfelismerő rendszerével könnyedén képes megkeresni az aktuális nyelveket.

4. SpeakText

Ez az alkalmazás letölthető Android illetve IOs rendszerbe is. Képes szövegeket, dokumentumokat és weboldalakat is fordítani.

5. Waygo

Ez az alkalmazás nem igényel adatkapcsolatot és mégis tökéletesen működik Androidon és IOs rendszerekben is. kínai, japán és koreai nyelven képeket, szövegeket és beszélgetéseket is gyorsan fordít.

A legjobb ingyenes alkalmazások egyetemistáknak

A tanuláson kívül semmi másra nem jut időtök? Szerencsére számos olyan ingyenes alkalmazást lehet találni, amely hasznos tippeket ad a mindennapokhoz: mit főzzetek, hogyan készítsetek emlékeztetőket a beadandók határidejéről. A legjobb appok. Tippeket ad a főzéshez Ha elegetek van már a szendvicsekből és a sok zacskós kajából, az All Recipes a nektek való alkalmazás.