szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Ercsi Eötvös József Általános Iskola igazgatója Facebookon jelentette be a hírt.

Miután az egyik tanárnő váratlanul elhunyt, és egyre magasabb a betegek száma is, nem tudnak minden osztályba tanárt küldeni - olvasható az igazgató posztjában.

Orth László szerint a helyzet egyre rosszabb lesz, ezért a tankerület egyetértésével szerdára, csütörtökre és péntekre tanítás nélküli munkanapot rendeltek el.

Értelem szerűen ebben a három napban a diákoknak nem lesz tanítás, de a tanároknak lesznek feladataik - írja. Azt is hozzátette, mivel tudják, hogy sok szülő nem tudná megoldani a gyermekfelügyeletet, ezeken a napokon reggel 8-tól délután 4-ig ügyeletet tartanak. Reményeik szerint hétfőtől rendes kerékvágásban megy tovább az oktatás.

Sok volt a fertőzött, ezért engedély nélkül állt át digitális oktatásra egy fővárosi iskola

A III. kerületi Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumba minden tizedik tanár koronavírusos, ezért az őszi szünet minden diákot és tanárt szeretnének letesztelni, mielőtt újraindítják a sulit. Ehhez a gimnázium saját költségén és szülői támogatásokkal rendelt 650 darab tesztet, amelyek elvégzésében orvosként dolgozó szülők fognak segíteni.

(Képünk illusztráció)

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!