szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mikor lesznek munkaszüneti napok és hosszú hétvégék az idén, és mely szombatokon kell dolgozni, illetve iskolába menni? Itt az összes dátum.

2020-ban három négynapos hétvégének örülhetnek majd a munkába járók - ezek közül a diákokat kettő érinti -, és két pihenőnapot kell szombaton ledolgozni.

Húsvétkor április 10. (péntek) és április 13. (hétfő) is ünnepnap lesz.

Augusztus 21. pénteket augusztus 29-én, szombaton kell majd ledolgozni. Így augusztus 20-23-ig tart majd az év második négynapos hétvégéje.

A második szombati munkanap december 12-én lesz, december 24-ért "cserébe" kell dolgozni, illetve iskolába menni. A karácsonyi szünet így szintén négynapos lesz, december 24-27-ig.

A közoktatásban a 2019/2020-as év első féléve január 24-ig tart, az iskolák január 31-ig fogják értesíteni a diákokat és a szülőket a félévi eredményekről. A tavaszi szünet április 9-14-ig tart majd, a tanév pedig június 15-én ér véget. Itt találjátok az összes fontos tavaszi dátumot:

Ilyen lesz a 2019/2020 tanév második féléve: ez az aktuális menetrend

Hamarosan kezdődik a 2019/2020-as tanév második féléve, mutatjuk az elkövetkezendő időszak eseményeit egészen a nyári szünetig bezárólag.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.