szerző:
Eduline

A Németországban tanuló lány lekéste a buszát, ezért stoppal akart Pozsonyba jutni. A gyanúsítottak fuvart ajánlottak, majd elkábították. Akár 15 évet is kaphatnak.

©

A Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én vádat emelt F. L. és három társa ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt – írja a Bors.

A napokban óriási vitát okozott az Egyesült Államokban egy egyetemi bulin megerőszakolt lány ügye. Részletek ebben a cikkünkben.

Az eddig a nyilvánosság előtt nem ismert ügy vádirata nagyon durva. E szerint egy Németországban tanuló kolumbiai lány április 10-én busszal ment volna Pozsonyba, de a népligeti indulást lekéste, majd stoppal próbálkozott.

A négy vádlott felajánlotta a lánynak, hogy 50 euróért elviszik Szlovákiába, majd Érdre vitték, ahol elkábították, majd megerőszakolták. Végül a XI. kerületben dobták ki a kocsiból.

A vádlottak május óta előzetes letartóztatásban vannak, az ügyészség fegyházbüntetést kért rájuk. Akár 15 évet is kaphatnak.