szerző:
Eduline

Alapítványával felsőoktatásban tanulókat támogatna a miniszterelnök barátja.

©

A felcsúti polgármester vállalkozásain keresztül akkora haszonra tett szert, hogy indokoltnak tarthatta, hogy valamennyit a közösség számára is visszaadjon, így a közelmúltban a Mészáros Alaptványon keresztül új programot hirdetett - derül ki az Index írásából.

Felsőoktatásban tanuló hallgatókat készül támogatni, ráadásul szinte bárki pályázhat, nappalis, esti vagy levelező tagozaton tanulók is. A követelmények szerint 30 évnél fiatalabbnak kell lennie a hallgató, valamint Felcsút, Alcsútdoboz, Tabajd, Vál, Vértesacsa és Kajászó község lakója legyen. Az alapítvány kuratóriumi elnöke a polgármester felesége, Felcsút first ladyjeként fog jótékonykodni.

Azért aki lemarad a Mészáros-család és körének támogatásáról, az alábbi ösztöndíjpalettáról könnyebben válogathat:

Ezekre az ösztöndíjakra minden hallgató pályázhat majd

Sajnos rengeteg ösztöndíj nem elérhető az önköltséges hallgatók számára, azonban számos egyéb lehetőség van, amit a tanulmányi eredményetektől vagy a szociális helyzetetektől függően elnyerhettek. Köztársasági ösztöndíj Erre azok az osztatlan, alap- vagy mesterképzésben tanuló hallgatók pályázhatnak, akiknek legalább két lezárt félévük van, és ezalatt legalább 55 kreditet gyűjtöttek.