szerző:
Eduline

Ilyen volt a mai olaszérettségi, most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszinten a vizsgázó diákok.

©

Itt nézhetitek meg a feladatokat:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Filmről és a bolygó megmentéséről is kaptak feladatot az idei olaszérettségin a diákok

Ma reggel az olaszérettségivel zárul az idei szezon. A diákok négy szöveget kaptak az írásbeli első, szövegértési feladatsorában. Egy filmről és a bolygó megmentéséről is olvashatnak a vizsgázók idei olaszérettségin. A diákoknak négy részből álló írásbelire összesen 180 percük van.