szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hétfőn folytatódnak az írásbeli érettségik, a diákok többek között fizikából és rajzból vizsgáznak - az írásbelik május 25-én zárulnak. Mutatjuk a következő hét menetrendjét.

Itt nézhetitek meg, milyen vizsgák vannak még hátra

Hétfő: 8 órától informatika emelt szinten, 14 órától latin és héber nyelv

Kedd: 8 órától fizika, 14 órától rajz és vizuális kultúra

Szerda: 8 órától francia, 14 órától filozófia

Csütörtök: 8 órától spanyol, 14 órától mozgóképkultúra és médiaismeret, dráma

Péntek: 8 órától orosz nyelv, egyéb, más vizsganapon nem szereplő nyelvek, 14 órától gazdasági ismeretek, katonai alapismeretek

©
Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.