szerző:
Eduline

Kíváncsiak vagytok, milyen feladatokat kaptak a mai vizsgán a diákok? Itt megnézhetitek. A biológiaérettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Általános Orvostudományi Karának.

A mai vizsga középszintű feladatlapját itt nézhetitek meg:

Mivel bioszból nincsen szaktanár által kidolgozott feladatsorunk, most rajtatok a sor. Küldjétek el nekünk, milyen válaszokat adtatok a kérdésekre, ha ti is ma vizsgáztatok!

A folyamatosan frissülő tudósításunkat a kémia- és földrajérettségiről itt nézhetitek meg: 

Biológiaérettségi: a legfontosabb infók és feladatok elsőként itt

Folytatódik az érettségi, ma biológiából vizsgáznak a diákok közép- és emelt szinten. Az Eduline-on ma is megtaláljátok a legfontosabb infókat a vizsgákról. A biológia érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Általános Orvostudományi Karának.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.