szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lassan 70 éve minden június első vasárnapján a tanárokat ünnepeljük, nem teszünk másképp idén sem - ma tartjuk a pedagógusnapot. Az idei tanév lassan véget ér és ha máskor nem, most biztosan mindenkinek akad valami, amit megköszönne jelenlegi vagy volt tanárának.

Március közepe óta minden iskola átállt a távoktatásra, ez pedig nem csak nektek, hanem a tanáraitoknak is komoly feladat volt, sok időt, energiát és kreativitást igényelt tőlük. Azt is tudjuk, hogy sokan már hónapok óta nem találkoztatok személyesen a tanáraitokkal, így nem volt lehetőségetek megosztani velük a tapasztalataitokat. Idén azonban biztosan van olyan, amit megköszönnétek nekik. Legyen ez apró figyelmesség, hatalmas segítség vagy akár egy kedves történet, amit kiemelnétek az elmúlt hónapokból velük és a sulival kapcsolatban.

Bármit is szeretnétek megköszönni, most elküldhetitek nekünk és mi megosztjuk a tanáraitokkal, hogy ne csak a pedagógusnapon legyenek büszkék!

©

Hol várjuk a történeteket, üzneteket? Több helyen is elküldhetitek: írjátok meg e-mailben ([email protected]) vagy Facebook-üzenetben, kinek és miért vagytok hálásak - a köszöneteket összegyűjtjük, és közzétesszük, hogy az év vége is emlékezetes legyen. Ha már elballagtatok vagy egyszerűen csak osztályként szeretnétek köszönetet mondani egy tanárotoknak, akkor azt is megtehetitek - várjuk ezeket az üzeneteket is.

A távoktatás maradt, de kinyitottak az iskolák: nektek mi hiányzik legjobban a suliból?

A héten - bár nem a hagyományos formában - kinyitnak az iskolák, és ha minden jól megy szeptemberben már csak emlék lesz a távoktatás. Hamarosan az idei tanév is véget ér, úgyhogy most titeket kérdezünk a tavaszi időszakról. Mondjátok el, nektek mi hiányzik vagy hiányzott a legjobban az elmúlt három hónapban?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!