szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A budapesti Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium diákjai is különlegesen vettek búcsút az iskolától és tanáraiktól.

A kialakult helyzet miatt nem tudtunk méltóan elbúcsúzni, de ezzel a képpel szeretnénk megköszönni az elmúlt évek közös munkáját, a sok fáradozást és törődést - írják a Facebook-oldalukon, ahihez képet is csatoltak.

Megható kisfilmmel búcsúztatta diákjait egy győri középiskola is, az idei ballagások pedig rendhagyóan zajlottak az ország legtöbb iskolájában. Volt, ahol online ballagási műsorral búcsúztatták a diákokat és volt, ahol elektronikus "gondolattérképet" kaptak a végzősök.

Megható kisfilmmel búcsúztatta diákjait egy győri középiskola

Nem is számítottak rá, de különleges búcsúajándékot kaptak az iskola végzősei az idei ballagásra.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.