szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Amerikában egy fiatal tanárnő nagyon kedves módszert talált ki arra, hogy tudassa diákjaival, hiányoznak neki.

A 29 éves tanárnő, Victoria Bay hatodik osztályosokat tanít. Éppen tavaszi szünet volt az iskolában, mikor jött a hír, hogy bezárják az intézményt a koronavírus miatt – írja a goodmorningamerica.com 

Ebben a tanévben már nem nyit ki az iskola, így Victoria szeretett volna elbúcsúzni a gyerekektől, és gondolta, hogy valami különlegeset szeretne adni diákjainak. Miután kiderült a hír a tanárnő papírt és 100 borítékot vásárolt. Minden diákjának küldött egy levelet, melyben tudatta velük, hogy milyen hálás, hogy a tanáruk lehetett és hiányozni fognak neki.

null

null

Nagyon hálás vagyok és azt akartam, hogy tudják, hogy gondolok rájuk.

Victoria írt egy általános levelet mind a 100 tanulónak, majd minden levélhez fűzött egy kézzel írott, személyes megjegyzést, valamilyen emlékkel, köszönetet mondva minden gyereknek.

Három remek alkalmazás a hatékony időbeosztáshoz

A digitális oktatásra való átállással talán még fontosabb, hogy kialakítsátok a napi rutinotokat, ugyanis nagyon könnyen belecsúszhattok abba a hibába, hogy elkezdtek halogatni és elszaladnak felettetek a napok. Most összegyűjtöttünk nektek három ingyenes alkalmazást, amelyekkel egyszerűbb lesz megterveznetek az időbeosztásotokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!