szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szeretnétek megszerezni a jogosítványt nyáron? Ez a három alkalmazás segítségetekre lehet a KRESZ-vizsgára való felkészülésben.

KRESZ Tábla Kvíz

Bizonytalanok vagytok a KRESZ táblákat illetően? Rátok férne egy kis gyakorlás? Akkor ezt az alkalmazást érdemes letöltenetek. A kvízekkel több mint 250 féle táblát és útfestést tanulhattok meg és ismételhettek át.

KRESZ Szituációs Kvíz

Ezzel az appal éles szituációkba képzelhetitek magatokat, ahol a kereszteződéseknél kell döntenetek, hogy kié az elsőbbség. Miután válaszoltatok egy rövid magyarázatot is kaptok azzal kapcsolatban, hogy miért pont az a helyes válasz.

KRESZ Műszaki Kvíz

Hányszorosára nő a fékút kétszeres sebességről fékezve? Mikor megfelelő a nem automata biztonsági öv beállítása? Ebben az alkalmazásban ilyen és ehhez hasonló – a KRESZ vizsgán előforduló – műszaki kérdéseket gyakorolhatjátok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.