szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyetemek közvetlen közelében számos olyan étterem és kávézó van, ahol diákként kedvezményesen vásárolhattok. Most három olyan helyet ajánlunk, ahol kedvezményesen ebédelhettek két óra között.

Kerék Vendéglő

Az Óbudai Egyetemtől néhány percre találjátok a múltidéző Kerék Vendéglőt, ahol főleg hagyományos ételek között válogathattok. Ezen a helyen a diákigazolványotok felmutatásával minden menüből 10 % kedvezményhez juthattok. Így egy napi menüt 890 forintért vásárolhattok meg.

Aula Étterem

Az Astorián található Aula Étteremben az ELTE diákjai választhatnak heti menüt 10 % kedvezménnyel. Ezen a helyen a vegetáriánusok is találhatnak kedvükre valót.

Kitsune Japán Kávézó és Étterem

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől néhány perce a japán ételeket kedvelő diákok is kedvezményesen ebédelhetnek. Hétfőtől szerdáig (13 és 17 óra között) féláron választhattok bármilyen menüt a Kitsune étteremben.

3+1 hely Budapesten, ahol diákként kedvezményesen kávézhattok

Elkezdődött a tavaszi félév, amelyet megkönnyítve néhány kávézóba kedvezményesen ülhettek be. Mutatunk nektek néhány olyan helyet Budapesten, ahol - a diákkedvezményeteket kihasználva - kedvezményesen fogyaszthattok kávét és más italokat két óra közt vagy éppen egy fárasztó nap végén levezetésképpen.