Közoktatás MTI

Vádat emeltek a diákját megverő tanárnő ellen

Elolvasom

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy napközis tanárnővel szemben, aki a nyergesújfalui iskolában a rábízott gyerekek egyikét többször megütötte - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken.

Közoktatás MTI

Zsarolták iskolatársaikat, felfüggesztett fogházbüntetést kaptak

Elolvasom

Folytatólagosan elkövetett zsarolás, garázdaság és testi sértés bűntette miatt nem jogerősen felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte kedden a Berettyóújfalui Járásbíróság azt a három fiatalkorú vádlottat, akik egy berettyóújfalui középiskolában pénzt kértek diáktársaiktól, cserében azt ígérték, hogy nem bántják őket - közölte az ítélet után a Debreceni Törvényszék szóvivője.

Közoktatás MTI

Újabb áldozata van az amerikai iskolai ámokfutásnak

Elolvasom

Belehalt sebesülésébe vasárnap este annak a középiskolai lőfegyveres ámokfutásnak az egyik áldozata, amely az egyesült államokbeli Seattle melletti Marysville-ben történt két nappal korábban. A merényletben életét vesztette egy diáklány, a tettes pedig szintén meghalt egyelőre tisztázatlan körülmények között.

Közoktatás Eduline

Megszólalt a pedofíliával vádolt dunakeszi tanár

Elolvasom

Nyilatkozott az RTL Klub híradójának az a dunakeszi tanár, akit azzal vádolnak, hogy évekkel ezelőtt több alsó tagozatos diákot molesztált. Azt mondta, ártatlan, és csak meg akarják hurcolni. A szülők más véleményen vannak: szerintük a gyerekek még mindig nem heverték ki, ami négy évvel ezelőtt történt velük.

1
5 6 7 8 9
19