Felsőoktatás eduline/mti

Újabb magyar egyetem egy nemzetközi rangsorban

Elolvasom

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vezetés és szervezés mesterképzése a közép-kelet-európai térség más jelentős intézményeit megelőzve a 70. helyen áll a Financial Times menedzsmentképzéseket rangsoroló idei felsőoktatási toplistáján.

Közoktatás Edupress

Egy hellyel visszacsúszott a Corvinus a Financial Times listáján

Elolvasom

Lejjebb csúszott a Financial Times október 5-én közzétett európai intézményi listáján a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), mely még mindig egyedüliként képviseli Magyarországot az üzleti képzések rangsorában - írja az Origo. 2007-ben ugyan még a 36. helyen szerepelt a BCE, tavaly a 43. lett, idén pedig be kell érnie a 44. hellyel, a legjobb gazdasági felsőfokú képzést nyújtó intézmények között.Európa legjobb üzleti képzése a 16 európai ország együttes képzéseként megvalósuló CEMS-program lett.

Közoktatás Edupress

Világranglista első 50-ben a Közgáz

Elolvasom

A Financial Times 2008-ban újra rangsorolta Európa és a többi földrész legjobb általános menedzsment mester képzéseit. A szeptember 29-én közzétett felmérés a gazdasági felsőoktatási intézmények közül a harmadik helyre helyezte a CEMS MIM (Community of European Management Schools Masters in Internatioanl Management) programot, amelyben hazánkban egyedüliként a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vesz részt. A karrierlehetőséget és az anyagi elismerést vizsgálva a BCE Gazdálkodástudományi Karának gazdálkodási szakos nappali képzését a huszonhatodik-huszonhetedik helyre sorolta az újság.