Felsőoktatás Eduline

Hat dolog, amit minden egyetemista titkol

Elolvasom

Időnként fogalmatok sincs, mit kerestek az egyetemen/főiskolán, sőt abban sem vagytok biztosak, jól választottatok-e szakot. Időnként hiányoznak a szülők, sőt még az otthoni, csendes esték is. Hogy erről nem számoltok be a csoporttársaknak?

Felsőoktatás Eduline

Öt egyetemista, akivel mindenki találkozik elsőévesként

Elolvasom

Már csak két-három hét, és kezdődik a regisztrációs hét az egyetemeken és főiskolákon - nagy összegben mernénk fogadni arra, hogy találkoztok majd egy-két fura figurával a koliban vagy a tanszéki folyosón. A BuzzFeed utánajárt, kik a legfurcsább csoporttársak. Ebből szemezgetünk.

Felsőoktatás Eduline

Tizenöt dolog, ami gólyaként menőnek tűnik

Elolvasom

Gólyaként elárasztjátok a campus zöld területeit, hogy zenélgessetek, mindenkit bejelöltök Facebookon, ráadásul az összes pénzeteket elköltitek teljesen felesleges tankönyvekre. Íme pár klasszikus lépés, ami menőnek vagy hasznosnak tűnik az első félévben, de soha többé nem ismétlitek meg.

Érettségi-felvételi Eduline

Hét jel, hogy túl sok kávét ittatok tanulás közben

Elolvasom

Már csak pár nap van az írásbeli érettségiig, de még mindig hatalmas halmokban áll az ágy mellett a tanulnivaló? Nincs olyan diák a világon, aki legalább egyszer ne próbálta volna áttanulni az éjszakát négy-öt csésze kávé társaságában, de olyan egyetemista sincs, aki legalább egyszer ne bánta volna meg, hogy több kávét ivott a kelleténél.

1 2 3 4 5 6 7 8 9