Campus life Eduline

Posztválogatás a mai matekérettségiről

Elolvasom

A legtöbb diák a matekérettségitől tart a legjobban, és ilyenkor igyekeznek viccesebbnél viccesebb posztokkal, illetve kommentekkel oldani a feszültséget. Néhányat mi is összegyűjtöttünk nektek, reméljük, ezekkel sikerül titeket is megnevettetni.

Érettségi-felvételi Eduline

Matekérettségi percről percre: megoldások elsőként nálunk

Elolvasom

Ma a matekkal folytatódnak az érettségik. Ha szeretnétek minden feladatról elsőként értesülni, illetve kíváncsiak vagytok a nem hivatalos megoldásokra, akkor maradjatok velünk egész nap. Ma is percről percre tájékoztatunk benneteket. A matematika érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Műszaki és Informatikai Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

„Szerintem a feladatsor bizonyos szempontból könnyebb volt, mint tavaly”

Elolvasom

Az idei magyarérettségi nem okozhatott meglepetést a diákoknak. Az érettségizők kifejezetten szerencsés helyzetben voltak, mivel ebben a rendkívüli és stresszes érettségi szituációban viszonylag könnyű feladatokat kaptak – mondta az Eduline-nak Dergez-Rippl Dóra, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar adjunktusa. A magyar nyelv és irodalom érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának.

1 2 3 4 5 6 7
14